SUPERBA 2™ Ulei de
Krill
Uleiul de Krill este obtinut prin tehnologie exclusiva FLEXITECH: ultraconcentrat,
ultrafiltrat, dezodorizat si aromat cu gust de vanilie.
Procesul
de obtinere al Uleiului de Krill de catre AkerBioMarine,
este mentinut la cele mai inalte standarde prin verificarea atat a materiei
prime cat si a conditiilor de transport si procesare, pe tot parcursul
procesului tehnologic, de la pescuirea din Oceanul Arctic ( ( 60˚29S46˚05W) pana la obtinerea produsului
finit in fabrica acreditata GMP, situata in Houston (Texas, USA). Trasabilitate 100% a produsului .
Ingrediente : Ulei de Krill (Euphausia superba) 500mg, fosfolipide
200mg, total Omega 3 - 110mg, din care EPA - 60mg, DHA - 27.5 mg, Astaxantina -
50mcg.
Actiuni:
Uleiul de krill (creveți polari) este superior uleiului
de pește prin concentrația ridicată de acizi grași esențiali nesaturați (noua
generație de Omega 3) și fosfolipide. Instaureaza starea de bine și regleaza metabolismului
lipidelor. Este hidrosolubil, ușor absorbit și metabolizat. Menține tonusul,
memoria și capacitatea de concentrare și funcția
cognitivă. DHA contribuie la menținerea vederii normale și a
funcției normale a creierului. EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii. Scade colesterolul rău (LDL), trigliceridele și presiunea
sanguină. Superantioxidant, neutralizează radicalii liberi și protejează
celulele sănătoase din organism. Susține mobilitatea. Elimină disconfortul, durerile articulare și musculare. Crește performanțele
fizice. Astaxantina (bioflavonoid
marin) este un antioxidant
foarte puternic, care trece bariera hematoencefalică. Protejează sistemul nervos de atacurile degenerative și
corpul de îmbătrânire prematură.
Uleiul
de Krill contine acizi
grasi omega 3, fosfolipide si astaxantina. Acest ulei de krill se extrage
exclusiv din Euphausia Superba, o
specie de krill antarctic bogat in acizi grasi omega 3 cu / de catena lunga, EPA
( Acid Eicosapentaenoic) si DHA ( Acid Docosahexaenoic). Astaxantina,
recunoscuta pentru calitatile antioxidante, mentine Uleiul de Krill proaspat,
protejand acizii grasi de oxidare, astfel incat nu mai este
necesara adaugarea aditivilor pentru utilizarea pe termen lung. Acizii grasi omega 3 sunt mult mai bine
asimilati de organismul uman, la nivel celular
intrucat sunt atasati de fosfolipide.
Administrare: 1-3 capsule /zi, dupa masa.
|